Gamla Sarah

Som ni vet har Sarah varit fjortis en gång i tiden. Här är bilder;
Bättre nu va? ;)

Rebeccas nya kille?

Daniel Carl Viktor Averö Du är bäst Rebecca, allt känns så jävla rätt med dig saknar ingenting hos dig du har allt, du är finast på denna jord bebii!♥♥ 2
Rebecca Edenström Du är perfekt, världens finaste! Längtar så tills du kommer, krya på dig nu sötnöt :* ♥ ♥ ·  2
Ni kan inte ha missat Rebeccas nya ''kille''? Vad tycker ni? Är dom söta tillsammans?

Under blogg pausen

Så färgade Nike sitt hår brunt, för er som har henne på facebook vet nog redan det. Tycker hon passar bättre i det, vad tycker ni?
(Hittade ingen bra blond bild)
Blont eller brunt

Välkommen!

Längesen man såg en skvaller blogg om dom lite mindre bloggarna eller hur? Nu har vi startat en ny! Dem vi kommer skriva om är bloggarna: Isabelle Alberti, Juliah Strand, Nike Grotelüschen, Rebecka Edenström, Saga Husberg, Sarah Carlsten, Sarah Tjulander och Sofia Karlberg!
Vi börjar med en beskrivning om varje bloggare!
Isabelle Alberti - http://isabellealberti.se/
Isabelle är en söt tjej som skriver om sin vardag. Hon vågar ha sina åsikter och skriva om det mesta. Isabelle är 14 år gillar att vara med sina vänner och festa.
Juliah Strand - http://juliahofsweden.blogg.se/
Juliah är 13 år och skriver om hur det är att ha förlorat sin mamma, pappa och syster och om sin vardag. En riktigt stark tjej. Hon gillar att vara med vänner och mycket shopping. Riktigt söt!


Nike Grotelüschen - http://nikeg.se/
Nike är en super vacker tjej som är 14 år. Riktigt snäll och hon bryr sig inte om vad folk tycker. Skriver om sin allt möjligt! Hon har blogg paus just nu men kommer blogga snart igen. Hon gillar att vara med vänner, festa och verkar vara en aning galen!


Rebecka Edenström - http://rebeccaeden.se/
Rebecka är född år 1995. En till tjej som inte bryr sig om vad andra tycker. Hon gillar att vara med vänner, träna, festa, killar och rosa! Hon är jätte söt och har världens sötaste leende!


Saga Husberg - http://sagahusberg.blogg.se/
Saga är 15 år gammal. Hon gillar att sjunga, dansa och vara med vänner och pojkvännen Oscar. Det är också det hon skriver om i sin blogg med mera. Jätte fin tjej!


Sarah Carlsten - http://sarahcarlstens.blogg.se/
Sarah är en sprallig gullig tjej som är 16 år. Skriver mycket om fester och annat i sin vardag. Hon är inte rädd för att bjuda på sig själv!


Sarah Tjulander - http://sarahtjulander.myshowroom.se/
Sarah är en riktig pingla, oftast glad vad man ser utav bloggen. Hon är 16 år och skriver om mode, vänner, vardag och sin pojkvän Axel. Mycket på gång i sitt liv just nu som är roligt att läsa.


Sofia Karlberg - http://veys.blogg.se/
Sofia är född år 1996. (Tror vi). Vi har börjat följa bloggen nyligen så vet inte lika mycket om henne. Hon skriver om sin vardag och massa annat. Fin tjej!


Här har vi dom! Om ni vet någon mer så skriv namn och blogg så kommer vi kanske ta med dom i bloggen. Kommentera också om ni har något skvaller!

RSS 2.0